Skip to content

Glazenwasser Willemstad

Laat uw dakkapel professioneel reinigen

Dakkapel reiniging

Net zoals u wellicht af en toe uw dak wilt reinigen, geldt dit hetzelfde voor uw dakkapel. Als u uw dakkapel voor een geruime tijd niet heeft laten reinigen, kunnen  op uw dakkapel allerlei hardnekkige mossen en andere groene aanslag ontstaan. Dit verhoogt het risico op problemen met uw dakkapel aanzienlijk. Er kan op een gegeven moment zelfs sprake zijn van rot. Verzekeraars zullen dan eventuele schade niet altijd vergoeden, als blijkt dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Verder ziet een mooi en schoon dakkapel er ook een stuk mooier uit dan een slecht onderhouden dakkapel. Meer dan genoeg redenen dus om uw dakkapel door ons te laten reinigen.

Hoe vaak moet ik mijn dakkapel laten reinigen?

 We raden aan om eens in de twee jaar uw dak te laten reinigen. Dan zal alle mos en viezigheid verwijderd worden en zal uw dakkapel en uw hele huis er meteen een stuk schoner uitzien. Hierbij gebruiken wij moderne technieken en apparatuur. Wij zorgen voor een snelle en professionele reiniging van uw dakkapel, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de frisse uitstraling en u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade.

Wilt u extra goed zorgen voor uw dakkapel?

Dan kunt u ons meteen ook uw dakkapel laten impregneren. Als wij uw dakkapel impregneren, maken we gebruik van een zogenaamde hydrofobe stof. Deze zorgt ervoor dat uw dakkapel onder andere waterafstotend is. Verder zorgt dit er ook voor dat er veel minder snel vuil ophoopt. Dit zorgt ervoor dat het impregneren van uw dakkapel voor een langere tijd meegaat.

Hoe reinigen wij uw dakkapel?

Wij reinigen uw dakkapel alleen met de beste apparatuur. Wij laten onze vakmensen langskomen, die snel, vakkundig en professioneel reinigen. Hierbij wordt ook biologisch afbreekbare zeep gebruikt. Wij  dragen zo een steentje bij aan de oplossing voor de klimaatopwarming en doet u dat ook meteen door ons in te huren. Wij leveren kwaliteit en zorgen er altijd voor dat u tevreden bent met het werk dat wij hebben geleverd. Mocht u uw dakkapel graag geïmpregneerd hebben, dan kan dit voor u gedaan worden. Zo heeft u niet alleen een mooi, opgeruimd en schoon dakkapel, nadat wij zijn geweest, maar ook een vuilafstotend en waterafstotend dakkapel. Als u interesse heeft in het reinigen van uw dakkapel, neem dan gerust contact met ons op.

Wij gaan altijd voor een mooi en helder resultaat en onze voordelen zijn meteen uw voordelen
Glazenwasser Willemstad