Skip to content

Glazenwasser Willemstad

Laat uw dak professioneel reinigen

Dakreiniging

Een schoon dak draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar ook aan de constructie. Door mos en vuil te lang op uw dak te laten, kan dit zorgen voor lekkages. Als u uw dak eens in de twee jaar door ons laat reinigen, zal dit niet alleen wonderen doen voor de uitstraling van uw woning, maar het zal ook de levensduur van uw dak verlengen. Wij zijn specialisten op het gebied van dak reiniging en gebruiken dan ook moderne apparatuur voor het beste en snelste resultaat.

Waarom zou u uw dak door ons laten reinigen?

Het schoonmaken van uw dak van uw woning of bedrijfspand kan je het beste doen door een gespecialiseerd bedrijf. Wij maken gebruiken van de juiste technieken en reiningsproducten voor elk soort dak. Wij beschikken over de juiste materialen om uw dak zo veilig mogelijk te laten reinigen. Op het einde kunnen wij de dak nog coaten, zodat het beter beschermd is, in de toekomst, tegen vuil en weersomstandigheden. Om een goede uitstraling achter te laten, kunt u door ons de groene aanslag verwijderen. Ook kunt u uw dak door ons laten reinigen.

Zoals we al eerder aangaven, kan een slecht onderhouden dak eerder voor lekkages zorgen dan een goed onderhouden dak. Een nadeel hieraan is dat verzekeringsmaatschappijen ervoor kunnen kiezen de schade niet te vergoeden als het blijkt dat er sprake is van achterstallig onderhoud. U kunt dit dus besparen door uw dak door ons te laten reinigen.  

Dakreiniging? Wij gaan veilig en professioneel te werk

Als u ons inhuurt kunt u een professionele aanpak verwachten. We gebruiken moderne apparatuur om uw dak te reinigen en veiligheid staat bij ons voorop. Verder gebruiken we biologisch afbreekbare middelen om uw dak weer helemaal schoon te krijgen. U kunt ons ook meteen vragen of we uw dak kunnen impregneren. Hierdoor zal uw dak in de toekomst minder snel vies worden en heeft u nog minder kans op lekkages. Door uw dak eens in de twee jaar te laten reinigen, verlengt u de levensduur van uw dak aanzienlijk. Als wij toch bezig zijn met uw dak, kunnen we ook gelijk uw dakgoten en regenpijp controleren. Deze moeten immers ook goed onderhouden worden.Wij gaan altijd voor een mooi en helder resultaat en onze voordelen zijn meteen uw voordelen
Glazenwasser Willemstad