Skip to content

Glazenwasser Willemstad

Gespecialiseerd in gevelreiniging

Gevelreiniging

Dakkapel Reinigen? Ziet uw gevel er niet meer uit zoals het was? Dan is het tijd voor gevelreiniging. Wij kunnen deze taak voor u uit handen nemen. Wij zijn al vele jaren actief in het reinigen van daken, dakkapellen, dakgoten, zonweringen, gevels, groene aanslag en nog veel meer. U bent bij ons aan het juiste adres als u uw gevel gereinigd wilt hebben. Wij zijn zowel voor particulieren als ook voor ondernemers in te schakelen. Als u ons inschakelt kunt u uitgaan van een professionele, efficiënte werkwijze en een perfect resultaat.

Waarom zou u uw gevel door ons laten reinigen?

Een verzorgde en hygiënische gevel is voor u, als ondernemer, belangrijk voor uw visitekaartje. Het zal potentiële klanten en relaties opvallen wanneer uw gevel er onverzorgd uitziet. Dit geldt natuurlijk ook wanneer uw vrienden, familie of buren bij u aan de deur komen. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, maar het zorgt ook voor een veilig gevoel wanneer uw woning of uw bedrijfspand goed is onderhouden. Een woning of bedrijfspand dat slecht is onderhouden, kan namelijk zorgen voor mankementen in het gebouw. Wij gebruiken moderne en elektrische hogedrukreinigers om de klus te klaren. Hierdoor zal uw woning, winkel, kantoorpand of ander gebouw, nadat wij klaar zijn, weer een goede uitstraling en een mooi aanzicht hebben. 

Voordelen van het laten reinigen van uw gevel

Zoals we hiervoor al hebben aangegeven, is het reinigen van uw gevel goed voor de uitstraling. Maar er zijn meer voordelen om uw gevel te reinigen:
  1. Laat u uw woning of uw bedrijfspand reinigen dan ziet u gelijk dat uw gebouw meer waard is. Dit komt doordat uw gebouw er recenter uitziet dan de omliggende gebouwen.
  2. Uw gebouw is beter beschermd. Een gebouw met een vervuilde gevel zal sneller aangetast worden door onder andere weersomstandigheden.
  3. De gevel is beter beschermd. Een gevel is vervuild is, zal een bron van bacteriën zijn. De afvalstoffen vanuit de buitenlucht zullen via de poriën in de gevel van uw gebouw binnendringen.
  4. De gevel is beter bestand tegen weersomstandigheden. Een gereinigde gevel kunt u het beste gelijk laten impregneren om ervoor te zorgen dat er geen aanslag gaat groeien. Uw gevel is dan ook beter bestand tegen weersomstandigheden.
  5. De gevel zal langer meegaan. Een gevel dat gereinigd is, zal een langere levensduur hebben dan een niet gereinigde gevel.

Contact

Heeft u behoefte aan gevelreiniging, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen dan zo snel mogelijk een afspraak inplannen om uw gevel te reinigen. 

Wij gaan altijd voor een mooi en helder resultaat en onze voordelen zijn meteen uw voordelen
Glazenwasser Willemstad