Skip to content

Glazenwasser Willemstad

Professionele reinigings- techniek

Groene aanslag

Groene aanslag heeft een negatief effect voor de uitstraling van uw woning of uw bedrijfspand. De beste remedie is het voorkomen van groene aanslag. Groene aanslag komt voor wanneer uw woning of uw bedrijfspand voor een langere tijd, aan de buitenkant, vochtig blijft. Dit kan zijn door veel dauw of gebrek aan zonlicht. Het wordt aangetast door de algengroei. Groene aanslag is een verzamelnaam van kleine algjes. Hoewel algen geen wortels, stengels of bladeren hebben, bevatten ze wel bladgroen. Hierdoor zijn ze, net als bomen en planten, in staat om onder invloed van zonlicht koolstofdioxide om te zetten in zuurstof. Ook wel fotosynthese genoemd.

Groene aanslag staat natuurlijk niet verzorgend op uw woning of uw bedrijfspand. Wij begrijpen dat u graag van groene aanslag af wilt. Wij kunnen u hier goed bij helpen. 

Hoe gaan wij te werk als u ons vraagt groene aanslag te verwijderen?

Nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt, zullen onze professionele vakmensen langs komen om de groene aanslag te verwijderen. Hiervoor gebruiken wij onder andere een moderne hogedrukreiniger. Vaak is groene aanslag hier al niet tegen opgewassen. Verder maken wij ook gebruik van osmosebewassing. Hierbij gebruiken wij gedemineraliseerd water, wat ervoor zorgt dat er geen vlekken achterblijven op ramen. Dit water gebruiken wij ook bij het reinigen van zonnepanelen. Daar is het immers ook belangrijk dat er geen vlekken op de zonnepanelen komen. Verder kunnen we voor het echt hardnekkige vuil ook met de hand reinigen. Hierbij gebruiken we biologisch afbreekbaar zeep. Zo belasten wij het milieu niet en helpt u mee aan een milieuvriendelijke manier. 

Waarom zou u iets willen doen aan groene aanslag?

We hebben het hierboven al kort aangekaart, wat groene aanslag doet op uw woning of uw bedrijfspand. Het is begrijpelijk dat u graag een verzorgende woning of bedrijfspand wilt. Bij uw woning is dat prettig, zodat u zelf fijn en hygiënisch woont. Wanneer u vrienden, familie of buren uitnodigt, is het ook fijn dat u woning er verzorgend uitziet. Als uw kantoorpand echter veel last heeft van groene aanslag kan dit voor de bezoekers negatief overkomen. Potentiele klanten of belangrijke relaties gaan graag met bedrijven in zee die niet alleen stabiel zijn, maar ook een goed visitekaartje hebben. Een schoon en professioneel uitzicht op uw bedrijfspand is belangrijk voor uw visitekaartje.  

Naast dat u ons kunt inschakelen voor het verwijderen van groene aanslag, staan wij ook voor u klaar als het gaat om glasbewassing of dakkapel reinigen. Neem gerust contact met ons op

Wij gaan altijd voor een mooi en helder resultaat en onze voordelen zijn meteen uw voordelen
Glazenwasser Willemstad