Skip to content

Glazenwassen Willemstad

Gespecialiseerd in glasbewassing binnen en buiten

Glasbewassing

Mocht u momenteel op zoek zijn naar een goede glazenwasser, dan bent u bij ons  aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij zeer veel mensen geholpen  met het reinigen en onderhouden van hun woningen en/of bedrijfspanden. Wij hebben veel ervaring opgedaan op het gebied van glasbewassing en kunnen u perfect helpen. Het hebben van schone ramen doet veel met de uitstraling van uw woning of pand. Bent u ondernemer en heeft u een schoon en strak kantoor? Dan is de kans aanzienlijk groter dat potentiële klanten met u in zee gaan. Op het moment dat u klanten op bezoek krijgt is de eerste indruk belangrijk. Zien de ramen van uw pand er niet schoon uit, dan zal deze eerste indruk al meteen minder goed zijn en dat is zonde. Kortom, zorg ervoor dat dit netjes blijft. Gelukkig kunnen wij u hier goed bij helpen. Zo hoeft u zelf niet op een ladder te staan en laat u het werk over aan de beste specialisten! 

Waarom zou u glasbewassing aan ons overlaten?

Kort gezegd, kunt u uw glasbewassing aan ons overlaten, omdat wij uw ramen op professionele wijze, veilig en snel reinigen. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, waardoor wij de klus snel en goed kunnen klaren. Verder gebruiken we technieken waardoor we uw ramen nog beter en vakkundiger kunnen wassen. We gebruiken voor onbereikbare plekken de zogeheten osmose-techniek. Hierdoor kunnen we zelfs de minst toegankelijke plekjes brandschoon krijgen. Verder kunnen we gelijk ook uw raamkozijnen schoonmaken. Naast het feit dat dit een stuk mooier staat, heeft dit ook een positief effect op de levensduur van uw raamkozijnen. Verder gebruiken wij alleen het beste materiaal van hoge kwaliteit. Zo maken we gebruiken van moderne ladders en telescoopsystemen. Als laatste zorgen we er ook voor dat glasbewassing door ons wordt gedaan met biologisch afbreekbare zeep. Zo kunt u weer genieten van uw uitzicht en hoeft het milieu daar niet onder te lijden.

Voor wie doen wij aan glasbewassing?

Iedereen kan bij ons aankloppen voor glasbewassing. Voor uw woning waarvoor u de ramen gewassen wilt hebben of wellicht voor uw kantoorpand. Voor beide gevallen kunt u bij ons terecht voor een frisse uitstraling. U kunt bij ons ook terecht voor het schoonmaken van uw serre of oranjerie, daarvan is het extra prettig als de ramen goed schoon zijn. Hoe schoner de ramen, des te meer u zich echt buiten waant, ongeacht het weer. Voor grotere bedrijfspanden kunt u ons ook benaderen. Hoe hoog uw bedrijfspand ook is, wij zorgen voor uw glasbewassing.  Hierdoor zal het gebouw er weer als nieuw uitzien. Mocht u behoefte hebben aan glasbewassing om uw bedrijfspand een nieuw leven in de blazen, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Bent u op zoek naar andere schoonmaakdiensten, zoals dakgoten reinigen of gevelreiniging? Kijk dan verder op de website!

Wij gaan altijd voor een mooi en helder resultaat en onze voordelen zijn meteen uw voordelen