Skip to content

Dakpannen reinigen

Laat uw dakpannen eens in de twee jaar reinigen om de levensduur van uw dak optimaal te  houden. Bij F&N Glazenwasserij en Bedrijfsdiensten zijn we gespecialiseerd in dakpannen  reinigen en kunnen we ervoor zorgen dat uw dak er weer prachtig uit komt te zien. Wij  maken daarbij altijd gebruik van professionele en moderne apparatuur. Zo zijn we in staat  om het dak relatief snel te reinigen en kunnen we de beste resultaten leveren.

Waarom uw dakpannen reinigen?

Uw dakpannen een in de twee jaar laten reinigen is iets wat u niet mag vergeten. Veel  mensen houden de binnenkant van hun woning of bedrijfspand goed schoon, maar  verwaarlozen het dak. Het dak ziet u immers niet. We kunnen u echter garanderen dat het  een voorbijganger wél op zal vallen als uw dak vies is. Zeker als het een winkel of een  kantoor betreft kan dit voor een slechte eerste indruk zorgen.

Dakpannen reinigen is ook zeer belangrijk omdat een slecht onderhouden dak een minder  lange levensduur heeft. De kans op lekkages is groter wanneer uw dak niet goed  onderhouden is. Om die reden vergoeden verzekeraars waterschade ook niet wanneer zij  constateren dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Waterschade kan tot in de  duizenden euro’s oplopen. Laat uw dakpannen dus echt minimaal eens in de twee jaar  reinigen.

Onze vakmensen reinigen uw dak graag

Moet uw dak nodig gereinigd worden, neemt u dan contact met ons op. Als we het dak voor  u reinigen voeren we ook altijd een controle van de dakgoot en regenpijp uit. Zo voorkomt u  dat deze verstopt raken, waardoor het water niet meer goed afgevoerd kan worden. Wij  maken bovendien altijd gebruik van biologisch afbreekbare middelen. Zo hoeft u niet bang te  zijn dat onze schoonmaakmiddelen schade aan het milieu veroorzaken! Wij willen dat niet  op ons geweten hebben. 

Wij kunnen uw dak ook impregneren, zodat uw dak in de toekomst minder snel vies wordt.  Zo blijft uw dak er dus een langere tijd mooi uitzien. 

Dakpannen reinigen en meer

Wij kunnen uw dakpannen reinigen, maar ook voor gevelreiniging bent u bij ons aan het  juiste adres. Bent u benieuwd naar wat voor diensten wij u nog meer aanbieden? Kijkt u dan  eens op de dienstenpagina of neem contact met ons op. Wilt u graag een afspraak  inplannen? Ook dan horen wij graag van u! Wij helpen u graag aan een schoon dak.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Mary Scott
Founder & CEO